Ahjukartulid tuunikalakattega
1 portsjon ettevalmistusaeg 5 min, küpsetusaeg 1h, serveerida ühele.
Vaja läheb:
· 150 g kartuleid, 1 tl õli
· 80 g tuunikala omas mahlas
· 25 g kohupiima
· kuivatatud kappareid
· hakitud punast sibulat
· värsket peterselli
· ½ kooritud sidrunit
Valmistamine:
1. Kuumuta ahi 170 °C-190 °C.
2. Küpseta kartuleid 1 tund või kuni on pehmed.
3. Vahepeal sega ülejäänud koostisosad, lisa maitseaineid.
4. Lõpuks aseta segu kartulitele.
5. Serveeri nt. salatimixiga.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...