Ananassi-juustukook

Ananassi-juustukook

 10 tükki     1 tükk

Põhi:
100 g Kalev Nisukliiküpsis aprikoosi ja seesamiseemnetega 
60 g väherasvast margariini

Kate I:
5 zelatiinilehte
150 ml 12% Creme Vanilla vahustatavat vaniljekastet 
100 g 16% maitsestamata toorjuustu
2 topsi (300 g) tere Light 0,2% ananassi-mango kohupiimapastat
1 sl vaniljesuhkrut
1 purk (227 gr) konservananassi tükid omas mahlas          
100 ml mangomahla

Kate II:
konserveeritud ananassirõngad (omas mahlas)
1 pakk tordizeleepulbrit

1.Purusta küpsised ja sega margariiniga.
2.Aseta lahtikäiva küpsetusvormi (Ø 24 cm) põhja küpsetuspaber ja suru küpsisesegu ühtlaselt vormi põhja.
3.Pane želatiinilehed umbes 10 minutiks külma vette ligunema. Vahusta vaniljekaste, sega juurde kohupiim ja toorjuust. Sega konserveeritud ananassitükid kohupiimasegu hulka.
4.Kuumuta mangomahl. Pigista želatiinilehtedest üleliigne vedelik ja sulata kuumas mahlas. Lase jahtuda ja nirista  aeglaselt segades kohupiima-toorjuustu täidisesse. Kalla segu  küpsisepõhjale.
5.Aseta ananassirõngad koogile. Valmista tordiželee vastavalt pakendil olevale juhisele ja vala see ananassirõngastele õhukese kihina.
6.Lase külmkapis mõned tunnid või terve öö tarretuda. Eemalda vormi ääred ja aseta kook taldrikule