Ananassi-juustukook
10 tükki 1 tükk
Põhi:
100 g Kalev Nisukliiküpsis aprikoosi ja seesamiseemnetega
60 g väherasvast margariini
Kate I:
5 zelatiinilehte
150 ml 12% Creme Vanilla vahustatavat vaniljekastet
100 g 16% maitsestamata toorjuustu
2 topsi (300 g) tere Light 0,2% ananassi-mango kohupiimapastat
1 sl vaniljesuhkrut
1 purk (227 gr) konservananassi tükid omas mahlas
100 ml mangomahla
Kate II:
konserveeritud ananassirõngad (omas mahlas)
1 pakk tordizeleepulbrit
1.Purusta küpsised ja sega margariiniga.
2.Aseta lahtikäiva küpsetusvormi (Ø 24 cm) põhja küpsetuspaber ja suru küpsisesegu ühtlaselt vormi põhja.
3.Pane želatiinilehed umbes 10 minutiks külma vette ligunema. Vahusta vaniljekaste, sega juurde kohupiim ja toorjuust. Sega konserveeritud ananassitükid kohupiimasegu hulka.
4.Kuumuta mangomahl. Pigista želatiinilehtedest üleliigne vedelik ja sulata kuumas mahlas. Lase jahtuda ja nirista aeglaselt segades kohupiima-toorjuustu täidisesse. Kalla segu küpsisepõhjale.
5.Aseta ananassirõngad koogile. Valmista tordiželee vastavalt pakendil olevale juhisele ja vala see ananassirõngastele õhukese kihina.
6.Lase külmkapis mõned tunnid või terve öö tarretuda. Eemalda vormi ääred ja aseta kook taldrikule
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...