Rabarberikook
12 tükki; 1 tükk
Vormi määrimiseks:
1 tl õli või vedelat margariini
Taigen:
50 g küpsetusmargariini
4 sl suhkrut
1 muna
100 g rasvata kodujuustu
65 g nisujahu
50 g kiirkaerahelbeid
1 tl küpsetuspulbrit
Kate:
1 liiter rabarberitükke
4 sl suhkrut
Kaunistuseks:
Viilutatud maasikaid.
1. Määri 26 cm läbimõõduga küpsetusvorm õliga. Vahusta toasoe margariin suhkruga, lisa muna ja hõõru ühtlaseks kreemjaks massiks, sega juurde kodujuust.
2. Sega jahu, kaerahelbed ja küpsetuspulber ning lisa margariini-munasegu hulka, sõtku ühtlaseks.
3. Suru taigen ühtlaselt küpsetusvormi põhja ja külgedele, pane peale rababeritükid, puista peale suhkur.
4. Küpseta eelsoojendatud ahjus 200º C juures 20-30 minutit kuni piruka küljed on kergelt pruunistunud.
5. Kaunista maasikaviiludega.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...