Marja-kohupiima sharlott

Marja-kohupiima sharlott


8 portsjonit; 1 portsjon

RULLBISKVIIT
4 muna        
2 sl suhkrut + 2 sl kuumutamiskindlat suhkruasendajat                  
3 sl nisujahu        
3 sl kartuli- või odratärklist      
4 tl kakaopulbrit        
1 tl küpsetuspulbrit

MARJATÄIDIS
1 klaas vaarikaid või mustsõstraid                                                   
2 tl želatiini
150 g rasvata kohupiimapastat                                                        
1 tl vaniljesuhkrut
soovi korral pisut suhkruasendajat

VIRSIKU-KOHUPIIMATÄIDIS
2 vähese suhkruga kompotivirsikut                                               
350 g rasvata kohupiimapastat                                                       
100 g kuni 15% maitsestamata toorjuustu                                    
Exquisa toorjuust 0,2% - 100 g 1
3-4 tl želatiini
1 tl vanillisuhkrut
suhkruasendajat maitse järgi

Biskviidi jaoks vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks. Sega jahu, tärklis, kakao ja suhkruasendaja omavahel ja sõelu munamassi hulka ettevaatlikult segades.
Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta eelsoojendatud 200kraadises ahjus umbes 10 minutit.
Kummuta põhi teisele küpsetuspaberile jahtuma, eemalda kasutatud paber ettevaatlikult.
Täidiseks püreesta marjad, sega hulka kohupiim, maitsesta vanillisuhkru ja suhkruasendajaga. Paisuta želatiin väheses külmas vees ja kuumuta lahustumiseni.
Määri täidis biskviidipõhjale ja rulli kokku. Lase veidi aega imbuda ja lõika sellest 1,5-1,8 cm paksused viilud.
Lao viilud ümmarguse põhjaga kilega vooderdatud kausi põhjale ja külgedele.
Lõika virsikud viiludeks ja lao rullbiskviidiviiludele. Kohupiimatäidise jaoks sega omavahel tükeldatud rasvata kohupiimapasta ja toorjuust, maitsesta vanilli ja suhkruasendajaga. Lisa vähese veega paisutatud ja lahustatud želatiin.
Kalla täidis kaussi ja kata järelejäänud rullbiskviidiviiludega. Kata toidukilega ja suru õrnalt ühtlaseks. Pane 3-4 tunniks külmkappi tarduma. Eemalda vormist ja kaunista.