Wokitud köögiviljad veiselihaga
4 portsjonit; 1 portsjon
1 tšillipipar
2 porruvart
350 g veiseliha (filee)
1 porgand, 1 suvikõrvits
200 g varssellerit
1 kollane ja roheline paparika
1 sibul
200 g austerservikuid (või šampinjone)
2 tl õli
soola, pipart
1/2 tl karripastat
300 ml köögiviljapuljongit
sojakastet
karripulbrit
2 sl Aasia kastet
400 g keedetud riisi või munanuudleid
1 sl hakitud koriandrit
1. Lõika tšillipipar ja porru rõngasteks, veiseliha, porgand, suvikõrvits ja seller ribadeks. Tükelda paprikad ja sibul, lõika seened väiksemaks.
2. Kuumuta wok-pannil õli. Prae selles veiseliha u 3 minutit, maitsesta soola ja piparaga, võta pannilt ja jäta sooja.
3. Samale pannile pane porru, porgand, suvikõrvits, selleri ja paprikatükid, woki. Lisa karripasta, sibul ja tšillipipar, woki veel. Kalla peale köögiviljapuljong ja hauta 10-15 minutit.. Maitseta sojakastme, karri ja Aasia kastmega.
4. Serveeri wok-köögivilja veiselihaga ja riisi või nuudlitega. Garneeri koriandriga.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...