Šokolaadi rullbiskviit pirni-jogurti täidisega
10 portsjonit, 1 portsjon
Valmistamisaeg 30 minutit + jahtumisaeg
3 muna
3 sl suhkrut
3 sl nisujahu
1 sl kakaopulbrit
1 tl küpsetuspulbrit
2 väikest pirni
2 tl suhkrut
kaneeli
250 ml maitsestamata jogurtit
50 g tumedat šokolaadi
1. Kuumuta ahi 200 kraadini.
2. Klopi munad suhkruga kohevaks vahuks.
3. Sega jahu, kakaopulber ja küpsetuspulber ning lisa tasakesi tõstes munavahule.
4. Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud pannile ja küpseta ahjus 10-12 minutit.
5. Koogi küpsemise ajal puhasta ja tükelda pirnid, pane potti koos tilgakese veega ja kuumuta, kuni pirnid pisut pehmenevad, lisa suhkur ja kaneel. Lase jahtuda, vala juurde jogurt.
6. Pane küpsenud biskviit alusele, lase jahtuda, määri peale pirni-jogurti segu ja keera kook rulli.
7. Sulata kuumas veevannis šokolaad ja kaunista sellega rull.
8. Lõika 10 tükiks. Enne serveerimist hoia toatemperatuuril, et šokolaadiglasuur lõikamisel ei mureneks.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...