Šokolaadi rullbiskviit pirni-jogurti täidisega

Šokolaadi rullbiskviit pirni-jogurti täidisega

10 portsjonit, 1 portsjon

Valmistamisaeg 30 minutit + jahtumisaeg

3 muna                     
3 sl suhkrut  
3 sl nisujahu                    
1 sl kakaopulbrit      
1 tl küpsetuspulbrit
2 väikest pirni  
2 tl suhkrut             
kaneeli
250 ml maitsestamata jogurtit    
50 g tumedat šokolaadi                      

1. Kuumuta ahi 200 kraadini.
2. Klopi munad suhkruga kohevaks vahuks.
3. Sega jahu, kakaopulber ja küpsetuspulber ning lisa tasakesi tõstes munavahule.
4. Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud pannile ja küpseta ahjus 10-12 minutit.
5. Koogi küpsemise ajal puhasta ja tükelda pirnid, pane potti koos tilgakese veega ja kuumuta, kuni pirnid pisut pehmenevad, lisa suhkur ja kaneel. Lase jahtuda, vala  juurde jogurt.
6. Pane küpsenud biskviit alusele, lase jahtuda, määri peale pirni-jogurti segu ja keera kook rulli.
7. Sulata kuumas veevannis šokolaad ja kaunista sellega rull.
8. Lõika 10 tükiks. Enne serveerimist hoia toatemperatuuril, et šokolaadiglasuur lõikamisel ei mureneks.