Soe krevetisalat
Iiri päritolu rikkalik soe krevetisalat on just see, mis külmal ajal mõnus maitseb.
2 portsjonit, 1 portsjon
1 paprika
2 tl õli
1 kott, 450 g külmutatud köögivilja (lill- ja spargelkapsas, porgand)
soola, pipart
100 g külmutatud krevette
poole sidruni mahl
tilli
1. Lõika paprika ribadeks. Kuumuta õli vokkpannil. Kalla pannile külmutatud köögiviljad ja paprikaribad, voki 5-7 minutit.
2. Maitsesta soola ja pipraga, lisa krevetid, pigista peale sidrunimahl ja voki veel 2 minutit.
3. Raputa üle hakitud värske tilliga.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...