Hiinakapsapaadikesed
4 portsjonit ; 1 portsjon
10 min. ettevalmistamine + 15 min. küpsetamine
240 g (1 karp) delikatess seahakkliha
2 porgandit
1 mugulsibul
150 g (marineeritud) tofukuubikuid
400 g konserveeritud Kidney ube
soola, jahvatatud musta pipart, koriandrit
12 väikest soolvees keedetud hiinakapsa lehte
1. Koori porgandid ja lõika need pikkadeks peeneteks ribadeks.
2. Pruunista pannil hakkliha, lisa porgandiribad, hakitud sibul ja prae veel u 3 minutit, kuni köögiviljad on pehmed.
3. Haki tofukuubikud tükkideks ja lisa hakkliha-köögiviljale. Lisa oad ja jätka umbes 5-6 minutit tasasel kuumusel küpsetamist. Maitsesta soola, pipra ja koriandriga.
4. Aseta igale taldrikule 3 väikest eelnevalt soolvees keedetud hiinakapsa lehete ja täida need hakklihamassiga. Serveeri.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...