Broilerifilee apelsinimarinaadis
4 portsjonit ;1 portsjon
4 x 130 g broilerifileed
Marinaad:
2 apelsini
2 sl õli
4 tl broilerimaitseainet
1 sl riivitud ingverit
jahvatatud musta pipart
100 ml ananassimahla
1 sl vedelat mett
½ sidrunit
Kate:
1-2 tl pipraga ürdimaitseainet
1.Pese apelsinid harjaga, riivi ühe apelsini koor. Pigista mõlema apelsini mahl kaussi või kilekotti. Lisa mahla hulka õli, maitseained, ananassimahl ja mesi.
2.Viiluta pool sidrunit ja lisa viilud marinaadi hulka.
3.Aseta broilerifileed kaussi või kilekotti ja pane kaas peale või sulge kott. Sega fileesid marinaadis või loksuta kilekotti, nii et marinaadileem valgub laiali fileedele. Jäta mitmeks tunniks või terveks ööks külmkappi.
4.Grilli fileesid mõlemalt poolt kokku 15 minutit.
Maitsesta pipra-ürdimaitseainega alles serveerides.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...