Süües terveks 2010
Tänavune „Süües terveks” konkurss toimus Euroopa Ülekaalu päevale pühendatud ürituste raames, pakkudes kehakaalu probleemidega kimpus olevatele inimestele praktilist teavet kergemate toiduvalikute tegemisel. Konkursi eesmärk on välja selgitada Eesti tootjate kõige tervislikumad, kergemad ja maitsvamad toiduained igast tootegrupist.
Esinduslik žürii, kuhu luulus presidendiproua Evelin Ilves, Tagli Pitsi Tervisearengu Instituudist, toitumisteadlane Mai Maser, Eesti Toiduainetetööstuse Liidu juht Sirje Potisepp, Figuurisõprade juht Anne Piirsalu, ajakirja Tervis Pluss peatoimetaja Evelin Samuel ja Aasta Figuurisõber 2010 Heli Laarmann, valis välja ning andis üle diplomi järgmistele toiduainetele:
Jookide kategooria Kadarbiku ananassi ja maasika-rabarberismuuti
Juustude kategooria Hellenic Trade`i Feta juust
Liha kategooria Talleggi Rosepipra kanafilee
Teraviljatooted Fazer Eesti Täisteraviilud
Lihatooted Atria Eesti Wõro Jussi grillviiner
Kalatooted Viciunai Lumekrabi
Toidurasvad Hellenic Trade Pihustiga neitsioliivõli
Köögiviljad Kadarbiku Beebiporgand, aurutatud peet, köögiviljade komplekt
Maitseained, lisandid Hellenic Trade Kalamata oliivid
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...