Süües terveks 2010

Süües terveks 2010

Tänavune „Süües terveks” konkurss toimus Euroopa Ülekaalu päevale pühendatud ürituste raames, pakkudes kehakaalu probleemidega kimpus olevatele inimestele praktilist teavet kergemate toiduvalikute tegemisel. Konkursi eesmärk on välja selgitada Eesti tootjate kõige tervislikumad, kergemad ja maitsvamad toiduained igast tootegrupist.

Esinduslik žürii, kuhu luulus presidendiproua Evelin Ilves, Tagli Pitsi Tervisearengu Instituudist, toitumisteadlane Mai Maser, Eesti Toiduainetetööstuse Liidu juht Sirje Potisepp, Figuurisõprade juht Anne Piirsalu, ajakirja Tervis Pluss peatoimetaja Evelin Samuel ja Aasta Figuurisõber 2010 Heli Laarmann, valis välja ning andis üle diplomi järgmistele toiduainetele:

Jookide kategooria  Kadarbiku ananassi ja maasika-rabarberismuuti
 Juustude kategooria  Hellenic Trade`i Feta juust
 Liha kategooria        Talleggi Rosepipra kanafilee
 Teraviljatooted       Fazer Eesti Täisteraviilud 
 Lihatooted          Atria Eesti Wõro Jussi grillviiner
 Kalatooted         Viciunai  Lumekrabi
Toidurasvad      Hellenic Trade Pihustiga neitsioliivõli
Köögiviljad      Kadarbiku Beebiporgand, aurutatud peet, köögiviljade komplekt
Maitseained, lisandid       Hellenic Trade Kalamata oliivid