Cantelloonid spinati ja seentega
4 portsjonit. 1 portsjon
15 min. ettevalmistuseks ja 30 min. küpsetamiseks
300 g šampinjone
2 küüslaugu küünt
450 g spinatilehti
4 tl tomatipüreed
2 tl kuivatatud tüümiani või kimp värsket
soola, pipart
16 cannelloni torud (u.150 gr)
600 ml piima
3 tl maisijahu
1 tl sinepiseemneid
75 g väherasvast juustu
25 g parmesani
2 tomatit
1.Eelsoojenda ahi 180 kraadini.
2.Prae šampinjonid, kuni vedelik on aurustunud. Pihusta pannile spreipudelist õli, lisa purustatud küüslauk ja prae veel natuke.
3.Keeda spinatilehti soolaga maitsestatud vees umbes 1 minut, nõruta. Lisa juurde tomatipasta, tüümian, seened ja maitseained. Sega ühtlaseks täidiseks.
4.Võta cannellonid ja täida need spinati-seeneseguga ja aseta täidetuna küpsetusvormi üksteise kõrvale.
5.Sega 4 tl piima maisijahuga ja sega ühtlaseks. Seejärel vala vaikselt juurde ülejäänud piim ja keeda keedunõus kastmeks. Võta pott tulelt ja lisa juurde sinepiseemned ning pool juustu- ja parmesani kogusest, sega. Vala kaste täidetud cantelloonidele.
6.Kaunista pealt tomativiiludega ja riputa peale ülejäänud juust.
7.Küpseta 30 minutit. Serveeri 4 cantelloonitoru koos värske rohelise salatiga
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...