Spagetid röstitud tomatitega
4 portsjonit. 1 portsjon
750 gr kirsstomateid
8 kooritud küüslauguküünt
225 g spagette 9
2 tl balsamiäädikat
1 tl extra virgin oliivõli
125 g Light mozarella juustu (8,5%)
värskeid basiiliku lehti
1.Eelsoojenda ahjugrill 220 kraadini ja grilli küttekeha lähedal kirsstomatid ning puhastatud küüslauküüned.
2.Vahepeal lase suures potis keema vesi ja keeda selles vastavalt juhendile spagetid, seejärel nõruta.
3.Võta grillist tomatid ja küüslauk.
4.Sega kokku spagetid, tomatid, basiilikulehed, maitsesta soola ning pipraga.
5.Purusta küüslauk ja sega balsamiäädikaga. Nirista küüslaugu-balsamikaste spagettidele ja lisa mozarella tükikesed.
6.Aseta toit uuesti 2 minutiks ahju, kuni mozarella soojeneb ja serveeri soojalt.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...