HILISSUVINE SALAT
4 portsjonit 1 portsjon
Koostis:
7-8 keskmise suurusega keedetud kartulit (700 g)
5 keskmise suurusega õuna
2 sibulat
2 sl rapsiõli (vm maitseta praadimisõli)
2 sl seedriseemneõli (saad osta SIIT)
soola, pipart, muid vürtse ja värskeid ürte maitse järgi
Valmistamine:
1. Lõika kartulid ja õunad viiludeks ning prae rapsiõlis.
2. Lõika sibulad rõngasteks ja prae eraldi.
3. Soovitatav on serveerimistaldrikud eelnevalt ahjus soojendada. Pane praetud kartulid, õunad ja sibulad taldrikutele. Piserda peale seedriseemneõli ja lisa oma lemmikürdid.
Eelnevalt kuumutatud taldrikud ja soojad köögiviljad toovad seedriseemneõli maitse paremini esile.
Võid selle salati valmistada hilissuvel, kodumaiste värskete kartulite ja õuntega – nii on roog kõige maitsvam ja tervislikum.
Meie Nipid
UUS! Murulauk - esimesi kevadkuulutajaid peenral või rõdupotis
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Juhised jõuluajaks
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...