ROHELINE SALAT

ROHELINE SALAT

2 portsjonit   1 portsjon
 
Koostis:
1 suvikõrvits 
1 sibul
5 väikest värsket kurki
poole sidruni mahl ja riivitud sidrunikoor
2 peotäit hakitud rohelist sibulat
1 sl seedriõli (saad osta SIIT)
2 sl seedriseemne helbeid (saad osta SIIT
meresoola ja pipart (soovi korral)
 
Valmistamine:
1. Tükelda mugulsibul ja sega sidrunimahla ning -koorega. Jäta kergelt marineeruma,  samal ajal valmista ette teised koostisained.
2. Lõika kurgid ja suvikõrvits õhukesteks ribadeks.
3. Haki roheline sibul.  
4. Rösti pannil kergelt seedriseemnehelbed.
5. Sega kausis kurgid, suvikõrvits ja mugulsibul.
6. Maitsesta seedriseemneõliga ning lisa soovi korral soola. Kaunista hakitud rohelise sibula ning röstitud seedriseemnehelvestega.