Saksa salat
2 portsjonit
1 portsjon
* 200 g keedetud kartuleid
* 1 punane õun
* 40 g väherasvast majoneesi
* 1 marineeritud kurk
* 60 g heeringafileed
* 2 sl hakitud peterselli
* 1 väiksem keedetud peet
* ½ punast sibulat
* 2 tl valge veini äädikat
* ½ tl sinepit
* 1 sl (Kreeka pähkli) õli
* soola, pipart
Valmistamine:
1. Lõika kartulid suuremateks tükkideks, haki õun, viiluta kurk, tükelda heeringas ja peet. Lõika sibul rõngasteks.
2. Sega kartul ja õun majoneesiga, lao peale kurgiviilud, heeringa- ja peeditükid ning sibularõngad. Puista üle peterselliga.
3. Kastmeks sega kokku äädikas, sinep, õli, sool ja pipar. Piserda kaste salatile vahetult enne serveerimist.
Retsept raamatust "Sõbralikud söögid"
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...