Arbuusisalsa
Kokku
* 400- 500 g arbuusi
* 1 punane või valge sibul
* 1-2 küüslauguküünt
* 1 sl veiniäädikat
* 2 sl magusat tšillikastet
Valmistamine:
- Lõika arbuus väikesteks kuubikuteks. Lisa hakitud sibul ja küüslauk .
- Tilguta peale veiniäädikas ja lisa tšillikaste, sega läbi. Hoia enne serveerimist veidi külmikus, et maitsed ühtlustuksid.
- Serveeri grillroogade juurde. Sobib hästi ka grillitud köögiviljaga.
Nõuanne: Soovi korral võid lisada salsa hulka ka paar kuubikuteks lõigatud tomatit.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...