Kõrvitsamuffinid

Kõrvitsamuffinid

24 muffinit, 1 muffin

 

 

 

 

 

Glasuur:

Valmistamine:

  1. Kuumuta ahi 160 kraadini. Võta 24 väikest pabermuffinivormi või 12  tavalise suurusega muffinivormi.
  2. Koori kõrvits, puhasta seemnetest ja püreeri   köögikombainis hästi peeneks. Lisa suhkur, munad, jahu, küpsetuspulber, kaneel, väherasvane margariin ja vaniljeessents ning vahusta 30 sekundit kuni on kõik hästi segunenud.
  3. Aseta segu lusikaga muffinivormidesse ja küpseta 20 minutit kuni on kerkinud ja kergelt kuldpruun, seejärel jahuta.
  4. Glasuuriks vahusta tuhksuhkur apelsinimahlaga, pane lusikaga muffinitele.

NB! Kui kasutad tavalise suurusega muffinivorme, saad 1 muffini eest 

Retsepti teostus ja foto: Laura Laanjärv