Munasalat krevettidega

Munasalat krevettidega

4 portsjonit; 1 portsjon

4 keedetud muna

150 ml maitsestamata jogurtit

80 g väherasvast majoneesi (kuni 20%)

½ sidruni riivitud koor

soola, pipart

1 punane paprika

1 kollane paprika

1 roheline paprika

2 varsselleri vart

4 tomatit

100 g krevette

väike kimp rucolat

  1. Lõika keedetud munad sektoriteks.

  2. Kastme jaoks sega maitsestamata jogurt majoneesiga, maitsesta riivitud sidrunikoore, soola ja pipraga.

  3. Lõika väikesteks tükkideks paprikad, sellerivarred ja tomatid, lisa krevetid.

  4. Kalla üle jogurtikastmega ja lase salatil 15 minutit külmkapis tõmmata.

  5. Rebi rucola salat tükkideks ja sega enne serveerimist salatisse.

  6. Kaunista salat munasektoritega.

Retsept avaldatud ajakirjas Tervis Plus

Foto: Priit Palomets
Toidu valmistas: Juhan Heinsalu, restorani Aed peakokk