Maasika-mandli parfee
Maasika-mandli parfee
8 portsjonit; 1 portsjon
300 gr maasikaid (puhastatud)
375 ml vahukoort
200 gr vähese rasvasisaldusega toorjuustu (Exquisa Fitline)
50 gr tuhksuhkrut
Mõni tilk mandli essentsi
8 väikest mandliküpsist
-
Jäta alles 12 maasikat, ülejäänud purusta saumiksriga ühtlaseks massiks.
-
Vahusta suures kausis vahukoor, kuni tekivad pehmed tipud. Teises kausis sega kokku toorjuust ja tuhksuhkur. Sega ettevaatlikult kokku vahukoor ja toorjuustusegu ja lisa ka mandliessents. Purusta küpsised puruks.
-
Võta 8 külmakindlat klaasi. Jaota igasse klaasi kihtidena võrdselt maasikapüreed, siis vahukoorekreemi, siis küpsisepuru. Lõpeta klaas vahukoorekreemiga. Jäta alles umbes 1 spl küpsisepuru.
-
Pane sügavkülma 2 tunniks.
-
Enne serveerimist kaunista klaasid allesjäänud maasikalõikude ja küpsisepuruga.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...