Banaani-šokolaadimuffinid

Banaani-šokolaadimuffinid

Banaani-šokolaadimuffinid

 

8 muffinit 1 muffin

 

2 keskmist küpset banaani

8 sl nisujahu

1 sl kartulijahu

1 tl küpsetuspulbrit

1 tl vaniljesuhkrut

2 sl suhkruta kakaopulbrit

4 tl suhkrut

2 muna

100 ml piima

30 g tumedat šokolaadi või šokolaaditerasid

  1. Kuumuta ahi 175 kraadini. Tükelda banaanid ja purusta kahvliga. Sega kausis jahu, tärklis, küpsetuspulber, vaniljesuhkur, kakaopulber ja suhkur. Klopi munad korralikult lahti ja sega banaanipüree hulka. Lisa vähehaaval ja pidevalt segades kuivained.

  1. Pane tainas muffinivormidesse. Tee šokolaad pisikesteks tükikesteks ja vajuta need igasse muffinisse. Küpseta ahju keskmisel tasandil 15 minutit, kuni muffinid hakkavad vormi äärest eralduma. Võta ahjust välja ja kummuta ettevaatlikult vormist välja. Lase jahtuda.

 Nõuanne: Kui soovid magusamaid muffineid, puista kergelt üle tuhksuhkruga.