Krõbedad friikartulid
2 portsjonit ; 1 portsjon
300 g kartuleid
2 tl oliivõli
soola või kartulimaitseainet
Kuumuta ahi 180 kraadini. Koori kartulid, lõika peenikesteks pulkadeks ja pane suuremasse kuumakindlasse kaussi.
-
Lase keedukannus vesi keema ja vala kartulitele, lase seista 2 minutit, seejärel nõruta ja jahuta külma jooksva vee all, nõruta üleliigsest veest.
-
Pane kartulid tagasi kaussi, tilguta õliga üle ja sega hästi läbi.
-
Kata pann küpsetuspaberiga, pane peale kartulid ja küpseta ahjus 25-30 minutit kuni kartulid on pealt kuldpruunid.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...