Krevetipasta
4 portsjonit; 1 portsjon
140gr. täisteraspagette või muud täisterapastat
1-2 sibulat
2-3 küüslauguküünt
1 tšillikaun
250gr kirsstomatit
1 peotäis ruccolat
2 tl Extra Virgil oliiviõli
250 gr kooritud krevette
soola, pipart
1/2 sidruni mahla
Esmalt puhasta tšilli seemnetest, koori sibul ja küüslauk ning haki ained pisikesteks tükkideks. Lõika kirsstomatid pooleks, loputa ruccola ja nõruta.
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pakendil näidatud juhise järgi.
Samal ajal, kui pasta keeb valmista kaste.
Prae paksu põhjaga pannil sibul ja küüslauks klaasjaks, lisa tšilli, tomatid, ruccola, krevetid ning kuumuta seda kogu aeg segades, ära hauta. Maitsesta segu soola, pipra ja sidrunimahlaga.
Kurna pasta. Sega sellele kreveti-köögivilja segu. Seeveeri koheselt.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...