Kevadine suitsulõhesalat
2 portsjonit, 1 portsjon
120 g suitsulõhet
150 g värsket kurki
1 tomat või 150 g kirsstomateid
1 peotäis rediseid
maitserohelist
Kaste:
80 g maitsestamata jogurtit
1 sl väherasvast majoneesi
1 tl mädarõigast
1 tl suhkrut või mett
1. Lõika kala ja aedviljad sobivateks tükkideks ning sega.
2. Sega kastmeained ning vala salatile.
3. Lase salatil u 15 minutit külmikus tõmmata.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...