Üleküpsetatud Mozzarella tomatitega
1 portsjon
2 küüslauguküünt
1 sibul
2-3 (300 g) tomatit
basiilikut, oreganot
1 tl taimeõli
soola, pipart
45 g Mozzarella juustu
1 viil Saibipala
1. Lõika küüslauguküüned ja sibul väikesteks kuubikuteks, tomatid sektoriteks. Haki peeneks ürdid.
2. Määri väike ahjuvorm õliga. Tõsta küüslaugu- ja sibulatükid vormi, kata tomatitega, puista peale ürdid ja maitsesta soola ning pipraga. Lõika Mozzarella viiludeks ja lao vormiroale. Küpseta rooga eelsoojendatud 200kraadises praeahjus 10 minutit.
3. Maitsesta soovi korral Palsamico- punaseveini äädikaga. Serveeri koos röstitud Saibipalaga.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...