Tuunikalapasta
4 portsjonit; 1 portsjonNB! Enne pastaroa sööma asumist võta eelroaks korralik portsjon värsket salatit.
200 g pastat
1 karp vees konserveeritud tuunikalatükke
1 sibul
2 küüslauguküünt
200 ml piima
1 karp Merevaik Lihgt juustu
soola, pipart, tilli, mõned varred rohelist sibulat
-
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendil olevale juhendile.
-
Haki sibul ja küüslauk ning prae õlis läbi, lisa tuunikala ja piim ning kuumuta.
-
Sega juurde sulatatud juust, kuumuta kuni juust sulab, maitsesta soola ja pipraga.
-
Kõige viimaks lisa kastmesse till ja hakitud roheline sibul.
-
Serveeri koos pastaga.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...