Kanastrooganov köögiviljadega

Kanastrooganov köögiviljadega

4 portsjonit; 1 portsjon

200 g riisi  
soola
500 g kanafileed 
3 keskmist porgandit 
300 g kaalikat  
2 hapukurki  
2 sibulat  
6 tl õli   
soola
pipart
kanamaitseainet karriga
500 ml köögiviljapuljongit
250 ml 10% toidukoort (n Valio 3 juustu koor)
maitserohelist

1. Keeda riis soolaga maitsestatud vees.
2. Lõika kanafilee ribadeks, porgandid seibideks ja kaalikas kuubikuteks. Haki hapukurgid ja maitseroheline
3. Prae fileeribad ja hakitud sibul kergelt õlis läbi. Maitsesta soola, pipra ja kanamaitseainega.
4. Lisa puljong ja ettevalmistatud köögiviljad ning hauta umbes 8 minutit. Lisa toidukoor ja lase veel haududa. Soovi korral maitsesta täiendavalt ja lisa maitseroheline.
5. Serveeri kanastrooganovi keedetud riisiga.