Šokolaadikoogikesed
60 tükki; 1 tükk
180 g väherasvast margariini
240 g pruuni suhkrut
2 muna
1 sl kaneeli
veidi nelgipulbrit
50 g šokolaadi
1 tl küpsetuspulbrit
240 g jahu
150 g terveid sarapuupähkleid
200 g tumedat šokolaadi (glasuuriks)
1) Vahusta margariin suhkruga, lisa ükshaaval munad, maitsesta kaneeli ja nelgiga. Riivi šokolaad ning sega küpsetuspulbri ja jahuga. Lisa koos pähklitega margariinisegusse, sega õrnalt läbi.
2) Laota taigen sõrmepaksuselt küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta eelsoojendatud ahjus keskmisel kõrgusel 180° C juures umbes 20 minutit. Lõika kook soojalt 60 tükiks, lase jahtuda. Kata pealispind sulatatud tumeda šokolaadiga.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...