Riisi- tuunikalasalat
2 portsjonit; 1 portsjon
2 konservkurki
100 g šampinjone
1 mugulsibul
½ punast ja ½ rohelist paprikat
1 karp vees konserveeritud tuunikala
100 g konservmaisi
1 klaas (140 g) keedetud metsikut riisi
60 g väherasvast majoneesi (kuni 20%)
konservkurgi vedelikku
1. Haki konservkurgid, šampinjonid, sibul ja paprikad.
2. Lisa tuunikalakonserv, konservmais ja keedetud riis, sega läbi.
3. Kastmeks sega majonees kurgivedelikuga ja maitsesta soola ja pipraga, kalla salatile.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...