Seene-sibulakattega sealiha

Seene-sibulakattega sealiha

4 portsjonit; 1 portsjon  

400 g sea välisfileed   
soola
pipart
200 g seeni    
1 tomat
1 sibul
2 tl õli     
4 sl (60 g) väherasvast majoneesi 
1 sl sinepit    
45 g väherasvast riivitud juustu 
800-900 g köögivilja (sügavkülmutatud) 


1) Lõika seafilee umbes 1 cm paksusteks viiludeks ja vasarda, maitsesta soola ja pipraga
2) Lõika sibul rõngasteks, tomat kuubikuteks ja seened viiludeks, prae1 tl õliga läbi, võta  pannilt.
3) Sega majonees ja sinep, lisa seente-sibula segusse.
4) Pane pannile 1 tl õli ja prae lihalõigud mõlemalt poolt, aseta ahjuvormi või -plaadile, kata seenteseguga, puista peale riivitud juust.
5) Küpseta 200kraadises ahjus15 minutit.
6) Auruta või hauta köögivili ja serveeri koos lihaga.