Seene-sibulakattega sealiha
4 portsjonit; 1 portsjon
400 g sea välisfileed
soola
pipart
200 g seeni
1 tomat
1 sibul
2 tl õli
4 sl (60 g) väherasvast majoneesi
1 sl sinepit
45 g väherasvast riivitud juustu
800-900 g köögivilja (sügavkülmutatud)
1) Lõika seafilee umbes 1 cm paksusteks viiludeks ja vasarda, maitsesta soola ja pipraga
2) Lõika sibul rõngasteks, tomat kuubikuteks ja seened viiludeks, prae1 tl õliga läbi, võta pannilt.
3) Sega majonees ja sinep, lisa seente-sibula segusse.
4) Pane pannile 1 tl õli ja prae lihalõigud mõlemalt poolt, aseta ahjuvormi või -plaadile, kata seenteseguga, puista peale riivitud juust.
5) Küpseta 200kraadises ahjus15 minutit.
6) Auruta või hauta köögivili ja serveeri koos lihaga.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...