Riisinuudlid krevettide ja köögiviljadega

Riisinuudlid krevettide ja köögiviljadega

4 portsjoni; 1 portsjon  


1 tl õli praadimiseks     
200 g krevette      
2 paprikat (kollane ja punane)   
100 g minimaisi     
100g noorherne kaunad    
1 küüslauguküüs
1 punane sibul
100 g brokkoliõisikuid    
150 g riisinuudleid     
1 sl seesamiseemneid     
2 keskmist porgandit     
100 g magushaput tsillikastet    

1. Valmista  riisinuudleid pakendil kirjeldatud juhise järgi soolaga maitsestatud vees. Kurna.
2.  Prae pannil pidevalt segades ribadeks lõigatud porgand, paprikad, sibul ja hakitud küüslauguküüs.
3. Lisa hernekaunad, minimais (võid lõigata väiksemateks juppideks) ja brokkoli. Sega õrnalt juurde krevetid, magushapu kaste ja seesamiseemned. Kõige lõpuks lisa riisinuudlid  ja sega kõik õrnalt ühtlaseks. Serveeri ja naudi!