Nautleja kala-seenepada
4 portsjonit 8; 1 portsjon
400 g väherasvast kalafileed (tursk, koha, heik)
1/2-1 sidruni mahl
400 g seeni
2 sl tomatipüreed
100 g maitsestamata väherasvast toorjuustu
2 sl piima
musta pipart, soola
paar sidruniviilu
1. Aseta kala ahjuvormi, maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga.
2. Kuumuta tükeldatud seened pannil läbi, lisa tomatipüree ja piimaga segatud toorjuust.
3. Tõsta seened kalafileele ja küpseta 175kraadises ahjus 25-30 minutit, kuni kala on läbi küpsenud. Serveeri sidruniviilu metsiku riisi või keedetud kartulitega, mille ühikud arvesta juurde.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...