Soe krevetisalat
Iiri päritolu rikkalik soe krevetisalat on just see, mis külmal ajal mõnus maitseb.
2 portsjonit, 1 portsjon
1 paprika
2 tl õli
1 kott, 450 g külmutatud köögivilja (lill- ja spargelkapsas, porgand)
soola, pipart
100 g külmutatud krevette
poole sidruni mahl
tilli
1. Lõika paprika ribadeks. Kuumuta õli vokkpannil. Kalla pannile külmutatud köögiviljad ja paprikaribad, voki 5-7 minutit.
2. Maitsesta soola ja pipraga, lisa krevetid, pigista peale sidrunimahl ja voki veel 2 minutit.
3. Raputa üle hakitud värske tilliga.
Meie Nipid
Kui tavaliselt peetakse maitseparandajateks suhkrut, soola ja rasva, siis figuurisõpradel on parem need unustada ja pöörata pilk maitsetaimede, vürtside ja ürt ...
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...