Täidetud kanataskud salatiga

Täidetud kanataskud salatiga

4 portsjonit; 1 portsjon 

4 broilerifileed (600 g)        
1 pakk šampinjone        
2 tl õli         
2 tomatit        
150 g värsket kurki       
10 cm jupp porrut
100 g lehtsalatit
tilli
2 tl õli         
150 g 10% hapukoort       
soola, sidrunipipart


1.Tükelda šampinjonid ja prae kergelt rasva lisamata läbi.
2.Fileeri broilerifileed pikuti kolmeks,  maitsesta soola ja pipraga.  Iga filee keskele tõsta lusikaga. Keera nurgad keskele kokku, kinnita võileivatikuga.
3.Pintselda pealt kergelt õliga. Küpsetada ahjus 200 kraadi juures, kuni kanataskud muutuvad kuldseks.
4.Salatiks lõika tomatid sektoriteks, viiluta kurk ja porru, rebi lehtsalat tükkideks, haki till.
5.Kastmeks sega õli ja hapukoor, maitsesta ja kalla salatile.
6.Serveeri broileitaskuid salatiga.