Seentega täidetud paprikad

Seentega täidetud paprikad

4 portsjonit, 1 portsjon

4 suurt paprikat   
2 küüslauguküünt
400-500 g värskeid või 300-400 g kupatatud metsaseeni  
1 sibul
100 g väherasvast sulatatud juustu     
musta pipart, soola, sidrunipipart

1.Pese paprikad, lõika pealt kaaned ja maitsesta sidrunipipraga.
2.Haki sibul ja prae need koos purustatud küüslaugu ja seentega  pannil kuni seentest eraldunud vedelik on aurustunud.
3.Maitsesta pipra (vajadusel soolaga) ja lisa sulatatud juust, sega läbi.
4.Jaga täidis paprikatesse, kata paprikakaanega ja küpseta 225 kraadi juures umbes 20 minutit.

Serveeri keedetud riisi ja värske salatiga.

Kui soovid pehmet parikat (mitte kergelt krõmpsuvat), siis keeda neid eelnevalt köögiviljapuljongis või soolaga maitsestatud vees 2 minutit. Tõsta paprikad ahjuvormi, täida täidisega ja siis tõsta ahju küpsema.