Seentega täidetud paprikad
4 portsjonit, 1 portsjon
4 suurt paprikat
2 küüslauguküünt
400-500 g värskeid või 300-400 g kupatatud metsaseeni
1 sibul
100 g väherasvast sulatatud juustu
musta pipart, soola, sidrunipipart
1.Pese paprikad, lõika pealt kaaned ja maitsesta sidrunipipraga.
2.Haki sibul ja prae need koos purustatud küüslaugu ja seentega pannil kuni seentest eraldunud vedelik on aurustunud.
3.Maitsesta pipra (vajadusel soolaga) ja lisa sulatatud juust, sega läbi.
4.Jaga täidis paprikatesse, kata paprikakaanega ja küpseta 225 kraadi juures umbes 20 minutit.
Serveeri keedetud riisi ja värske salatiga.
Kui soovid pehmet parikat (mitte kergelt krõmpsuvat), siis keeda neid eelnevalt köögiviljapuljongis või soolaga maitsestatud vees 2 minutit. Tõsta paprikad ahjuvormi, täida täidisega ja siis tõsta ahju küpsema.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...