Nizza salat
2 portsjonit; 1 portsjon
100 g pikateralist pruuni riisi
2 kanamuna (või 4 vuti muna)
100 g türgioa kaunasid
185 g tuunikala tükid vees
10 kalamata oliivi
100 gr kirsstomatit
1 tl pressitud sidrunimahla
1 tl extra virgin oliiviõli
kaunistuseks basiilikulehti
1. Keeda riis pakendil oleva õpetuse järgi. Kurna ja loputa kergelt läbi
2. Keeda munaad 8 minutit (et munakollane jääks poolpehmeks)
3. sulata türgioad ja prae pannil. Kui kasutad värskeid ube, siis keeda 2-3 minutit, kurna ja loputa jaheda vee all. Lõika u.3-4 cm juppideks
4. Sega keedetud riisile õrnalt juurde oad, tuunikala, oliivid ja poolitatud kirsstomatid.
5. Sega sidrunimahl ja oliiviõli, nirista peale. Kaunista basiilikulehtedega. Kõige lõpuks poolita garneeringuks peale keedetud munad
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...