Broilerifilee apelsinimarinaadis

Broilerifilee apelsinimarinaadis

4 portsjonit ;1 portsjon 
4 x 130 g broilerifileed 

Marinaad:
2 apelsini  
2 sl õli   
4 tl broilerimaitseainet
1 sl riivitud ingverit
jahvatatud musta pipart
100 ml ananassimahla 
1 sl vedelat mett        
½ sidrunit
Kate:
1-2 tl pipraga ürdimaitseainet

1.Pese apelsinid harjaga, riivi ühe apelsini koor. Pigista mõlema apelsini mahl  kaussi või kilekotti. Lisa mahla hulka õli, maitseained, ananassimahl ja mesi.
2.Viiluta pool sidrunit ja lisa viilud marinaadi hulka.
3.Aseta broilerifileed kaussi või kilekotti ja pane kaas peale või sulge kott. Sega fileesid marinaadis või loksuta kilekotti, nii et marinaadileem valgub laiali fileedele. Jäta mitmeks tunniks või terveks ööks külmkappi.
4.Grilli fileesid mõlemalt poolt kokku 15 minutit.
Maitsesta pipra-ürdimaitseainega alles serveerides.