Cantelloonid spinati ja seentega

Cantelloonid spinati ja seentega

4 portsjonit. 1 portsjon
15 min. ettevalmistuseks ja 30 min. küpsetamiseks

300 g šampinjone  
2 küüslaugu küünt
450 g spinatilehti  
4 tl tomatipüreed
2 tl kuivatatud tüümiani või kimp värsket
soola, pipart
16 cannelloni torud (u.150 gr) 
600 ml piima  
3 tl maisijahu  
1 tl sinepiseemneid
75 g väherasvast juustu 
25 g parmesani  
2 tomatit   

1.Eelsoojenda ahi 180 kraadini.
2.Prae šampinjonid, kuni vedelik on aurustunud. Pihusta pannile spreipudelist õli, lisa purustatud küüslauk ja prae veel natuke.
3.Keeda spinatilehti soolaga maitsestatud vees umbes 1 minut, nõruta. Lisa juurde tomatipasta, tüümian, seened ja maitseained. Sega ühtlaseks täidiseks.
4.Võta cannellonid ja täida need spinati-seeneseguga ja aseta täidetuna küpsetusvormi üksteise kõrvale.
5.Sega 4 tl piima maisijahuga ja sega ühtlaseks. Seejärel vala vaikselt juurde ülejäänud piim ja keeda keedunõus kastmeks. Võta pott tulelt ja lisa juurde sinepiseemned ning pool juustu- ja parmesani kogusest, sega. Vala kaste täidetud cantelloonidele.
6.Kaunista pealt tomativiiludega ja riputa peale ülejäänud juust.
7.Küpseta 30 minutit. Serveeri 4 cantelloonitoru koos värske rohelise salatiga