Cantelloonid spinati ja seentega
4 portsjonit. 1 portsjon
15 min. ettevalmistuseks ja 30 min. küpsetamiseks
300 g šampinjone
2 küüslaugu küünt
450 g spinatilehti
4 tl tomatipüreed
2 tl kuivatatud tüümiani või kimp värsket
soola, pipart
16 cannelloni torud (u.150 gr)
600 ml piima
3 tl maisijahu
1 tl sinepiseemneid
75 g väherasvast juustu
25 g parmesani
2 tomatit
1.Eelsoojenda ahi 180 kraadini.
2.Prae šampinjonid, kuni vedelik on aurustunud. Pihusta pannile spreipudelist õli, lisa purustatud küüslauk ja prae veel natuke.
3.Keeda spinatilehti soolaga maitsestatud vees umbes 1 minut, nõruta. Lisa juurde tomatipasta, tüümian, seened ja maitseained. Sega ühtlaseks täidiseks.
4.Võta cannellonid ja täida need spinati-seeneseguga ja aseta täidetuna küpsetusvormi üksteise kõrvale.
5.Sega 4 tl piima maisijahuga ja sega ühtlaseks. Seejärel vala vaikselt juurde ülejäänud piim ja keeda keedunõus kastmeks. Võta pott tulelt ja lisa juurde sinepiseemned ning pool juustu- ja parmesani kogusest, sega. Vala kaste täidetud cantelloonidele.
6.Kaunista pealt tomativiiludega ja riputa peale ülejäänud juust.
7.Küpseta 30 minutit. Serveeri 4 cantelloonitoru koos värske rohelise salatiga
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...