Vesikressi-supp
4 portsjonit 1 portsjon
5 min ettevalmistuseks; 25-30 min valmistamiseks
Spray õli
1 sibul
1,2 l köögiviljapuljongit
1 küüslauguküüs, peeneks hakitud
250 g kartulikuubikuid
1 pott vesikressi
4 sl väherasvast maitsestamata jogurtit
1.Kuumuta paksu põhjaga kastmepann ja piserda üle spray õliga. Prae hakitud sibulat 5-10 minutit või kuni pehmenemiseni, lisa natuke puljongit kõrbemise vältimiseks.
2.Lisa küüslauk ja kartulikuubikud, kuumuta segades umbes 1 minut, lisa ülejäänud puljong, keeda tasasel tulel 15 minutit kuni kartul on pehme.
3.Sega hulka hakitud vesikress ja keeda veel tasasel tulel 3-5 minutit, püreeri.
4. Serveeri 1 sl jogurtiga igale portsjonile.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...