Mahlakas seafilee apelsinikastmes
portsjoneid4 ettevalmistus10 min küpsetus15 min
Komponendid
Juhend
- Maitsesta seafileed soola ja pipraga. Kuumuta pannil õli, prae fileed mõlemalt poolt umbes 4 minutit. Võta pannilt ja tõsta sooja kohta.
- Jaga 3 apelsini sektoriteks. Neljandast apelsinist pressi mahl praepannile, lisa sidrunimahl ja puljong. Kuumuta keemiseni ja paksenda kastmepaksenduspulbriga.
- Lisa apelsinisektorid ja toorjuust, maitsesta soola, Cayenne’i pipra ja tüümianiga.
- Tõsta praetud seafileed kastmesse ning lase mõni minut tasasel tulel kuumeneda.
- Serveeri keedetud pasta ja värske salatiga.
- Retsept avaldatud ajakirjas Tervis Plus
- Toidu valmistas: Juhan Heinsalu, restorani Aed peakokk, foto Priit Palomets