Püreesupp õuntest ja köögiviljadest
4 portsjonit, 1 portsjon
½ l kanapuljongit
2 suuremat kartulit
4 õuna
1 porru
200 g juursellerit
1 apelsini mahl
2 sl lahjat maitsestamata toorjuustu
4 viilu röstsepikut
1. Kuumuta kanapuljong keemiseni, lisa tükeldatud kartulid.
2. Koori ja tükelda õunad, porru ja juurseller ning lisa juba keevate kartulite juurde. Keeda kuni kõik köögiviljad on pehmed.
3. Pressi juurde apelsinimahl ja lisa toorjuust.
4. Püreeri kõik ühtlaseks sametiseks seguks.
5. Rösti sepikuviilud krõbedaks ja serveeri püreesupi juurde.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...