Šokolaadikoogikesed

Šokolaadikoogikesed

60 tükki; 1 tükk

180 g väherasvast margariini
240 g pruuni suhkrut
2 muna
1 sl kaneeli
veidi nelgipulbrit
50 g šokolaadi  
1 tl küpsetuspulbrit
240 g jahu
150 g terveid sarapuupähkleid
200 g tumedat šokolaadi (glasuuriks)

1) Vahusta margariin suhkruga, lisa ükshaaval munad, maitsesta kaneeli ja nelgiga. Riivi šokolaad ning sega küpsetuspulbri ja jahuga. Lisa koos pähklitega margariinisegusse, sega õrnalt läbi.
2) Laota taigen sõrmepaksuselt küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta eelsoojendatud ahjus keskmisel kõrgusel 180° C juures  umbes 20 minutit. Lõika kook soojalt 60 tükiks, lase jahtuda. Kata pealispind sulatatud tumeda šokolaadiga.