Ahjuheik ananassiga

Ahjuheik ananassiga

4 portsjonit; 1 portsjon  

1 suur sibul
400 g nahata heigifileed          
1 väike purk tükeldatud ananassikonservi omas mahlas 
400 g sügavkülmutatud köögivilja    
sojakastet
sidrunipipart
sidrunimahla
soola
värsket hakitud tilli
1-2 loorberilehte

1. Haki sibul, pane vormi põhja ja peale tükeldatud heigifilee.
2. Maitsesta kala sidrunipipra ja soolaga,  piserda peale veidi sidrunimahla.
3. Raputa peale  hakitud till, ananassitükid ja külmutatud köögivili.
4. Sega ananassikonservi mahl sojakastmega parajalt soolaseks ja kalla vormi.
5. Lisa loorbereid ja pane ahju.
6. Küpseta 180kraadises ahjus umbes 20 minutit.
Serveeri riisi või ahjukartulitega.