Terav hakklihapann
2 portsjonit; 1 portsjon
½ -1 tšillipiprakauna
1 küüslauguküüs
1 sibul
1 tl õli
200 g kalkunihakkliha
300 g keedetud kartuleid
2 tomatit
120 g rohelisi herneid (konserv või külmutatud)
soola
pipart
1. Eemalda tšillipirakauna seemned ja haki peeneks. Haki küüslauguküüs ja sibul.
2. Kuumuta pann koos õliga ja prae köögiviljad läbi. Lisa pannile hakkliha ja prae umbes 5 minutit.
3. Lisa tükeldatud kartulid, tomatid ja herned. Prae veel 5 minutit, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kuumalt.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...