Astelpaju- kohupiimakook

Astelpaju- kohupiimakook

12tükki , 1 tükk

Põhi:
75 g 60% margariini  
55 g suhkrut   
1 muna   
100 g nisujahu   
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
400 g rasvata kohupiima  
2 muna   
1 dl keefiri 2,5%-list  
80 g suhkrut   
peotäis (või maitse järgi) astelpaju marju 
   
1.Põhja valmistamiseks vahusta margariin suhkruga, hõõru juurde muna, lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ning sega ühtlaseks tainaks. Vooderda tainaga 26 cm läbimõõduga koogivorm.
2.Täidise jaoks klopi munad suhkruga lahti, lisa kohupiim ja keefir. Sega ühtlaseks massiks ja vala tainale.
3.Jaota peale ühtlaselt astelpajumarjad, vajuta õrnalt peopesaga poolenisti kohupiima sisse. Küpseta 200-kraadises ahjus 35 minutit. Lõika jahtunud kook 12 tükiks.