Maasikakisell kohupiimavahuga
4 portsjonit; 1 portsion
1 l vett
500 g maasikaid
1 dl suhkrut
1 sidruni mahl
5 sl tärklist + 1 dl vett
1.Tükelda puhastatud maasikad ja keeda suhkruga 1 liitris vees poolpehmeks. Tõsta tulelt.
2.Sega 1 dl vees tärklis ja vala peene joana, pidevalt segades, maasikakisselli hulka.
3.Kuumuta väikesel tulel kuni paksenemiseni (mitte lasta keema tõusta).
4.Raputa peale suhkrut, et kisselli pinnale nahka ei tekiks. Jahuta kisell.
5.Serveeri kohupiimakreemi ja 19%se vahukoore seguga.
Meie Nipid
Aeg iseendale Pühade eel jätkub meil tegevusi kuhjaga. Vaja on osta kingitusi, mõelda mida pühade lauale maitsvat ja pidulikku valmistada.Tööl on vaja viimased o ...
Köömneid on kasutatud tuhandeid aastaid ja nagu enamikku teisi vürtse, kasutasid seda ka meie esivanemad nii maitset parandavate kui ka meditsiiniliste omaduste poolest. Imselt h ...