Vesikressi-supp

Vesikressi-supp

4 portsjonit 1 portsjon

5 min ettevalmistuseks; 25-30 min valmistamiseks

Spray õli
1 sibul
1,2 l köögiviljapuljongit  
1 küüslauguküüs, peeneks hakitud
250 g kartulikuubikuid   
1 pott vesikressi   
4 sl väherasvast maitsestamata jogurtit 

1.Kuumuta paksu põhjaga kastmepann ja piserda üle spray õliga. Prae hakitud sibulat  5-10 minutit või kuni pehmenemiseni, lisa natuke puljongit kõrbemise vältimiseks.
2.Lisa küüslauk ja kartulikuubikud, kuumuta segades umbes 1 minut, lisa ülejäänud puljong, keeda tasasel tulel 15 minutit kuni kartul on pehme.
3.Sega hulka hakitud vesikress ja keeda  veel tasasel tulel 3-5 minutit, püreeri.
4. Serveeri 1 sl jogurtiga igale portsjonile.